Kanelsnegle

Mysli med kakao smag

sam_0515

Jeg har det sådan at hvis man bare har nogle gode og lækre basis produkter i skabene, så skal dagen nok blive god. Det gælder faktisk alt, jeg har det sådan med tøj, sko, mad og hudplejeprodukter. Det er jo også det jeg bruger allermest i min hverdag og derfor skal det bare være i orden. Her er opskriften på en af de madvare som er blandt mine basis madvare. Jeg vil allerhelst lave alt min mad fra bunden af, selv ketchup, mayoer og marmelader. Derfor laver jeg selvfølge også selv min mysli, men det skal være nemt og lækkert på samme tid. Derfor er denne mysli lavet på en stenalderblanding til et stenalderbrød fra mærket “mamone” (købt i netto). Jeg valgt lige netop denne blandning fordi den inde holde nogle lidt lækre ting end de fleste stenalderbrødblandinger gør. Jeg synes at det er super lækkert at den indeholder cashewnødder, mandler, chiafrø og figentern. Men man kan jo bruge alle slags blandinger, med lige det i som man synes er lækkert.

mysli

Ingredienser:

500g steanalderbørdsblanding
2 spsk ren kakaopulver

  1. kom stenalderbrødsblandingen på en pande sommen med kakaoen.
  2. varm panden stille og roligt op, med blandingen på.
  3. rist blandingen på panden i ca. 15 min ved middel varme.
  4. Rør forsigtigt frem og tilbage i blandingen mens den ristes, for at den ikke brænder på.
  5. Lad myslien køle af på et fad, inden den puttes i en lufttæt bøtte.

 

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelsnegle