Bananpandekager

Kanelsnegle

SAM_0476

Yay det er intornational kanelsnegledag i dag! Så nu er der en god undskyldning for lige at snuppe sådan en her i dag. Opskriften er super nem og lækker, de smage som de originale kanelsnegle men de er uden tilsat sukker. Det tror man bare ikke, når man smager dem.

kanelsnegle

Opskriften gover ca. 12 kanelsnegle

Ingredienser:
Dej:
50 g rigtig smør
1 1/2 dl vand
25 g gær
1/2 tsk. salt
1 spsk. kokossukker
300 g hvedemel

Fyld:
50 g rigtig smør
50 g kokossukker
1 spsk kanel

  1. start med at smelte smørret let i en gryde eller i mikroovnen og lad det køle lidt af.
  2. smuler gæret i skålen og opløs det i vandet sammen med salten, kokossukkeret og smørren.
  3. Til sidst røres melen i skålen til det er blevet en ensartet, glat og smidig dej.
  4. lad dejen hæve lidt mens, fyldet røres sammen.
  5. smelt smørret i en skål og rør kokossukker og kanel i smørret til det er en jævn masse.
  6. rul dejen ud i en rektangel til dejen ca. er 1 cm tyk.
  7. smør fyldet ud på dejen i et jævnt lag. Lad 1 cm. fra kanten på de ene lange led, være uden fyld.
  8. ruld nu dejen til en pølse på langs over mod den siden, hvor der er dej uden fyld.
  9. skær dejen ud i 12 snegle og læg dem på en bage plade med bagepapir på.
  10. giv kanelsnglene et let tryk, så de ikke hæver op og bliver alt for høje.
  11. Tænd ovnen på 200 grader og lad kanelsneglene hæve mens ovnen varmer op.
  12. Bag kanelsneglene i ca. 15 min og spis dem mens de er lune.

 

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananpandekager