Rugpandekager

Pizzasnegle

SAM_2700

Jaaa, vi får ferie i morgen! Og jeg glæder mig, hvad med jer? Hvis I nu ikke skal på skiferie eller ned i varmen, så er det mega hyggeligt at være i køkkenet (skal en madblogger ikke sige det?). Her et forslag til en lille ting man kunne lave i ferien og man kan jo også tage børnene med i køkkenet.
Det er rigtig vigtigt at spise mellemmåltider, så blodsukkeret bliver holdt stabilt. Mellemmåltider behøver ikke at være store eller kræve det helt store. De her pizzasnegle er godt bud på et lækkert, nemt og sundt mellemmåltid. De kan også med fordel tages med i madpakken og spises til frokost. Jeg bagte dem sammen med min fætter og kusine, der går 1. klasse, og jeg spurgte dem hvad syntes om pizzasneglene, og de sagde i kor “de er bedre end normale pizzasnegle”, så der må være noget om at de er gode.

SAM_2697_Fotor_Collage

opskriften giver ca. 12 pizzasnegle

Dej:
25g gær
2 1/2 dl. vand
1 spsk. olie
1 tsk. salt
50g grov valset havregryn
300g hvid hvede

Fyld:
1 dåse tomatpuré
1 pakke skinke
1 poserevet ost
lidt oregano

  1. smuler gæren i en skål, kom vand, olie og salt i skålen.
  2. rør gæren ud i vandet, til den er opløst.
  3. blend de grov valset  havregryn til mel i en blender.
  4. kom de blende havregryn i skålen sammen med hvedemel og hvid hvede.
  5. rør det godt sammen til en dej og lad den hæve i ca. 30 min eller mere.
  6. rul dejen ud på et mel drysset bord, så den danner en rektangel.
  7. smør tomatpuré på dejen og kom ost, skinke og oregano ovenpå.
  8. rul den sammen til en roulade og skær den ud til små snegle.
  9. bag dem ved 200 garder varmluft i 15 min ca.

 

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rugpandekager