Påskeæg med peanutbutter

Sandkage med påskepynt på

SAM_3067

I dag er det blevet sådan rigtig påske og det er tid til påskefrokoster. Det er bare alt for sjældent at der kommer en sukkerfri kage bordet, til familie middage. Det oplever jeg i hvertfald at det er ikke lige det folk er gået op. Jeg ved ikke om det er fordi de er bage for at kikse kagen eller bage for den ikke smager godt. Men jeg har her lavet en helt klassisk sandkage og givet den påskepynt på, så man kan se at det er påske selv på kagen. Den er lækker, let og hurtig at lave.  påskekage

Kagen giver 12 stykker kage.

Ingredienser:
kagebunden
300 g hvede mel
3 spsk akaciehonning
1,5 tsk natron
2 tsk usødet vanilje
4 dl kernemælk
1/2 dl olie

  1. bland alle de tørre ingredienser sammen i skål
  2. band derefter kernemælk, akaciehonning og olie i skålen sørg for at få det rørt til en fin masse uden klumper
  3. kom derefter dejen op i form 29 x 19 cm og bag kagen ved 175 grader i ca. 35 min

Glasur
1oo g kokossmør
1 tsk akaciehonning
1 tsk ren kakaopulver

  1. smelt 60 g af kokossøren over et vandbad og tag det af vandbadet, tilføj derefter de sidste 40 g kokossmør og rør til det er en jævn glasur.
  2. Derefter kommes akaciehonningen og kakaopulveret i glasuren og det røres godt sammen.
  3. pynt kagen med glasur efter den er afkølet.

Pynt
10 g hvid chokolade
20 pestacienødder

  1. smelt den hvide chokolade over et vandbad og knæk pestacienødderne ud af deres skaller.
  2. kom pestacienødderne tilfældigt på kagen og træk et mønster hen over kagen med den hvide chokolade.

 

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskeæg med peanutbutter